Termeni de Utilizare

CITEȘTE CU ATENTIE:

ACEST SITE ESTE CREAT ȘI OPERAT DE COPIL CREATIV(LAND OF CREATIVITY KIDS SRL).
NE POȚI CONTACTA FOLOSIND FORMULARUL ACESTA.

COPILCREATIV.RO OFERĂ SFATURI ȘI INFORMAȚII CARE POT SĂ CREEZE UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS. TOT CONȚINUTUL SITEULUI CÂT ȘI PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE NU TREBUIE SĂ FIE CONSIDERATE LEGALE SAU SFATURI PROFESIONALE. ACESTE INFORMAȚII ȘI SFATURI VOR FI FOLOSITE PE RESPONSABILITATEA CELUI CARE LE ACCESEAZĂ.

FOLOSIND ACEST SITE, EȘTI DE ACORD ȘI AGREEZI URMĂTORII TERMENI ȘI CONDIȚII, ȘI LE-AI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ (NOI PUTEM SCHIMBA ACEȘTI TERMENI ORICÂND, LA LIBERA NOASTRĂ DISCREȚIE. DE ACEEA TE RUGAM SĂ REVIZITEZI ACEȘTI TERMENI ORICÂT DE DES POȚI):

1. TU EȘTI DE ACORD CĂ NU VEI FOLOSI ACEST SITE ÎN SCOP ILEGAL.

2. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECRETE COMERCIALE: AI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ ȘI AGREEZI FAPTUL CĂ CONȚINUTUL ȘI MATERIALELE AFLATE PE SITE, APARȚIN CC. FOLOSIREA CONȚINUTULUI ACESTUI SITE SAU A MATERIALELOR FĂRĂ PERMISIA SCRISA A COPIL CREATIV ESTE INTERZISĂ. AȘADAR EȘTI DE ACORD ȘI AGREEZI FAPTUL CĂ NU VEI CREA DERIVATE FOLOSIND ACEST SITE SAU PRODUSELE OFERITE DE ACEST SITE.

3. DISCLAIMER: COPIL CREATIV(LAND OF CREATIVITY KIDS SRL). NU OFERĂ NICI O GARANȚIE DE NICI UN FEL LEGAT DE INFORMAȚIILE SAU MATERIALELE AFLATE PE SITE. DE ASEMENEA NU GARANTEAZĂ CĂ MATERIALELE NU VOR CONȚINE ERORI SAU VOR FI EXACTE. COPIL CREATIV(LAND OF CREATIVITY KIDS SRL) NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE CONȚINUT PE CARE ÎL GĂSEȘTI PE SITEURILE CARE TRIMIT SAU PRIMESC UN LINK CĂTRE COPIL CREATIV.

4. TU ÎNȚELEGI ȘI AGREEZI CĂ INTRODUCÂND NUMELE ȘI ADRESA TA DE EMAIL TE VEI ABONA LA NEWS-LETTER CU INFORMAȚII GRATUITE CARE POT AJUTA LA ÎMBUNĂTĂȚIREA STILULUI DE VIAȚĂ AL TĂU ȘI A COPILULUI TĂU. NEWSLETTERELE SUNT UN SERVICIU GRATUIT OFERIT DE CĂTRE COPIL CREATIV, ȘI ACHIZIȚIONAREA UNUI PRODUS NU ESTE NECESARĂ.

DACĂ DIN MOTIVE TEHNICE, ABONAȚII AU PROBLEME ATUNCI CÂND DORESC SĂ SE DEZABONEZE, NE POȚI CONTACTA AICI. PRIN INTRAREA PE SITEUL COPILCREATIV.RO AGREEZI CĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ TE ABONEZI LA NEWSLETER, ȘI CĂ NU VEI FACE NICI O ACȚIUNE ÎMPOTRIVA COPILCREATIV.RO

AGREEZI DE ASEMENEA CA NU VEI FACE NICI O ACȚIUNE ÎMPOTRIVA COPILCREATIV.RO ÎN CAZ DE NEPLĂCERI ÎN MOMENTUL CÂND SE ÎNTÂMPLĂ SĂ NU TE POȚI DEZABONA, DEOARECE ACESTEA NU ÎȚI PROVOACĂ PROBLEME FINANCIARE, EMOȚIONALE SAU DE SĂNĂTATE. AGREEZI FAPTUL CĂ INTRODUCÂND NUMELE ȘI ADRESA TA DE EMAIL EȘTI DE ACORD CU ABONAREA LA NEWSLETTER. ÎN MOMENTUL ÎN CARE NU MAI DOREȘTI SĂ PRIMEȘTI NEWSLETTERUL NOSTRU, PUR ȘI SIMPLU APASĂ UN CLICK PE LINKUL DE DEZABONARE CARE SE GĂSEȘTE ÎN FIECARE NEWSLETTER.

5. INFORMAȚII DESPRE MĂRTURIILE CLIENȚILOR: TOATE MĂRTURIILE SUNT ADEVĂRATE, ȘI REFLECTĂ OPINIA ȘI EXPERIENȚA UTILIZATORILOR CARE AU LUAT CONTACT CU PRODUSELE ‘COPIL CREATIV’, ȘI SUNT TRANSMISE VOLUNTAR CĂTRE COPIL CREATIV DE CĂTRE CLIENȚI. DACĂ DOREȘTI ȘI TU SĂ TRIMIȚI O MĂRTURIE CĂTRE COPIL CREATIV, ATUNCI AGREEZI CĂ ACEASTA DEVINE PROPRIETATE EXCLUSIVĂ A COPIL CREATIV. CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ AVEM DREPTUL DE A REPRODUCE, EDITA ȘI PUBLICA ACEA MĂRTURIE, CARE VA INCLUDE NUMELE TĂU SAU INIȚIALELE, ORAȘUL, PROFESIA SAU/ȘI VÂRSTA. SE POATE PRIMI UN PRODUS CADOU DE CĂTRE CEI CARE TRIMIT O MĂRTURIE.

6. TERMENI DE RETURNARE A PRODUSELOR

  • DACĂ AI UN MOTIV PENTRU CARE VREI SĂ RETURNEZI PRODUSELE , TERMENUL DE RETURNARE ESTE DE 14 ZILE, ÎNSĂ NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA RETURNAREA PRODUSULUI ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII:

> DACĂ PRODUSUL RETURNAT NU ARE TOATE ACCESORIILE PRIMITE ÎN PACHET

> DACĂ PRODUSUL NU ESTE ÎN ACEEAȘI STARE ÎN CARE A FOST TRIMIS CLIENTULUI, ÎN AMBALAJUL ORIGINAL

> DACĂ PRODUSUL NU SE RETURNEAZĂ ÎMPREUNĂ CU TOATE DOCUMENTELE CARE L-AU ÎNSOȚIT (FACTURA, BON FISCAL)

> DACĂ PRODUSUL RETURNAT ESTE DETERIORAT

  • TERMENI DE RETURNARE A BANILOR

> CLIENTUL PRIMEȘTE BANII AFERENȚI PRODUSELOR RETURNATE ÎN TERMEN DE 30 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA LA CARE PRIMIM PRODUSELE RETURNATE DE CLIENT.

> DUPĂ VALIDAREA RETURULUI, CLIENTUL POATE PRIMI, LA ALEGERE, ÎN SCHIMBUL PRODUSELOR RETURNATE, ALTE PRODUSE SAU SERVICII DE CARE DISPUNE COPIL CREATIV

> PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI TREBUIE SĂ NOTIFICAȚI ÎN SCRIS ACEST LUCRU LA ADRESA DE EMAIL copilcreativ[@]gmail.com. NUMAI CERERILE SCRISE SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE.

  • POLITICA DE RETUR COPIL CREATIV SE BAZEAZĂ PE O RELAȚIE DE BUNĂ CREDINȚĂ ȘI COMPORTAMENT ECHITABIL. AVEM ÎNCREDERE CĂ VEI RESPECTA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI NU VEI FOLOSI SAU ÎNSTRĂINA PRODUSELE ÎNAINTE DE A LE RETURNA. LA RÂNDUL NOSTRU, TE ASIGURĂM CĂ VOM ȚINE CONT DE PARTICULARITATEA FIECĂRUI PRODUS RETURNAT ȘI ÎȚI VOM OFERI CELE MAI BUNE SERVICII DE FIECARE DATĂ.

7. ACEST WEB-SITE NU ESTE DESTINAT PENTRU A FI VIZUALIZAT DE CĂTRE MINORII SAU PERSONALELE SUB VÂRSTA DE 18 ANI.
ACCESÂND ACEST SITE, EȘTI DE ACORD ȘI CONFIRMI FAPTUL CĂ AI O VÂRSTĂ DE PESTE 18 ANI.

 

Termeni si conditii (sectiune care trebuie sa faca referire si la modalitatile de plata accesibile; Ce servicii/oferte vor fi platite online cu cardul?)

  • Politica de livrare a produselor
  • Politica de retur/anulare
  • Politica de confidentialitate
  • Informatii privind siguranta datelor clientilor